Kontakt

Ekskluzivne radnje Beograda

SAVREMENO I FLEKSIBILNO ZANATSTVO

Porodica Vitanov bavi se zlatarskim zanatom generacijama, usavršavajući umeće oblikovanja plemenitih metala i prateći tokove modernog dizajna. Danas u Beogradu postoje tri prodajna mesta i savremena on-line prodavnica vrhunskog asortimana nakita i satova.
Ipak, ukoliko u obilju ponuđenih oblika neko ne pronađe nakit kakav je zamislio ili ako želi da izradi nešto po nekom starom obrascu i modelu, majstori zlatare Vitanov će po nacrtu ili ideji izraditi nakit željenog oblika.

Drugo poglavlje zlatarske knjige Vitanov otpočelo je zastupstvom svetski poznate kuće satova SEIKO. U velikoj ponudi različitih satova izdvaja se program SEIKO KINETIC koji je osoben po tome što koristi energiju pokreta osobe koja nosi sat. Kinetic je, inače, jedinstvena i zaštićena tehnologija firme SEIKO. U najnovijoj seriji ovih satova posebno se izdvaja model Perpetual Calendar i Kinetic Direct Drive koji se smatraju vrhuncem spajanja klasične izrade sata i savremene mikroelektronike.

Spojivši zanatsko znanje sticano generacijama sa potrebom da se bude deo internacionalnog tržišta prepoznatljivih brendova porodica Vitanov je osmislila i ostvarila uspešan model poslovanja.

Prodajna mesta

Vasina 14.

TC Piramida, lok. 1

Bul.Kralja Aleksandra 173

 

VELEPRODAJA I SERVIS

Juzni bulevar 37

E-mail: info@vitanov.rs

bt_larger_map_rs