Sponzorstva

ph_sponsorship

Od Olimpijskih igara u Tokiju 1964, SEIKO je sa ponosom pomogao međunarodni sport sa svetski vodećim mernim tehnologijama i uslugama. Danas, Seiko podržava širok spektar sportova, od atletike  (IAAF) , preko  fudbala (Barselona), do plovidbe (49er i 29erXX udruženje). Bez obzira na sport, Seikova  tradicija uspešnosti u službi sporta se nastavlja.

 

ph_iaaf

  • Godine 1985 , asocijacija IAAF pozvala je  Seiko da bude njen partner za sve vreme  velikog međunarodnog atletskog prvenstva . Seiko je obezbedio  sisteme za merenje vremena i osoblje za ne manje od 10 Svetskih prvenstava, 5  prvenstava u dvorani  i mnoge druge međunarodne klase događaja . Na velikim takmičenjima , SEIKO tim će se sastojati od preko 40 kvalifikovanih inženjera za merenje vremena.

 

 

ph_49nersph_29nersxx

  • Kolekcija Seiko Velatura,  razvijena je u saradnji sa  vodećih svetskih mornarima.  Ova saradnja se nastavlja kroz SEIKO partnerstva klase . Ove dve klase su najbrže i najdinamičnije u međunarodnim skif trkama , i Seiko ih ponosno  podržava kao njihov  partner za merenje vremena . Film 49er & 29erXX Prvenstva na jezeru Garda u Italiji može se videti.

ph_icare2

  • ICARE 2 , je solarna jedrilica koju je razvio Institut za Flugzeugbau na Univerzitetu u Štutgartu u Nemačkoj . ICARE 2 je jedna od najnaprednijih svetskih jedrilica . Kao deo svog programa " čiste energije " , Seiko je sponzorisao ICARE 2 've rekord letove od 2010.

 

 

Vrh strane