Brendovi

;

Brendovi

Muški
Ženski

Prvi GPS solarni sat na svetu. Povezivanjem na GPS mrežu, Astron se jednostavnim pritiskom na pušer prilagođava Vašoj vremenskoj zoni. Energiju crpi iz svetlosti pa mu zamena baterije nije potrebna.

Muški
Ženski

Seiko Prospex linija pomera sve granice sa kolekcijom satova za ljubitelje sporta i onih željnih avantura bilo u vodi, na nebu ili na kopnu. Od predstavljanja prvog japanskog ronilačkog sata 1965. godine, inovativna tehnologija kompanije Seiko promenila je globalne standarde neprestano nastojeći da postigne veću pouzdanost i sigurnost, kako za profesionalne tako i za rekreativne ronioce.

Muški
Ženski

Presage kolekcija predstavlja sinergiju japanskog istančanog osećaja za estetiku, tradicionalnog zanatskog umeća i Seikovih časovničarskih veština nudeći lepotu, kvalitet i vrhunske performanse.

Muški
Ženski

Već više od 50 godina Seiko 5 Sports kolekcija donosi dosledno visok nivo pouzdanosti, izdržljivosti, performansi i vrednosti koje su ga učinile obožavanim od strane ljubitelja mehaničkih satova širom sveta. Danas, stvaranjem novog dizajna i obimne kolekcije, ovaj toliko voljeni sat je ponovo rođen. Dobrodošli u novi Seiko 5 Sports, kolekciju koja je zadržala iste vrednosti donoseći novi, osveženi izgled.

Muški
Ženski

Seiko priča počinje 1881. godine kada je 21 -godišnji preduzetnik Kintaro Hatori otvorio zanatsku radnju za prodaju i servis satova u centru Tokija. Danas, nakon više od 140 godina inovacija, kompanija Kintaro Hatorija je i dalje posvećena savršenstvu kome je osnivač oduvek težio.